06 40 95 77 57 (Whatsapp beschikbaar) - Menno info@rijschoola-bee.nl

De A-Bee lesgarantie

Geen regelmatige afzeggingen of wekenlange pauzes, dat is onze lesgarantie.

De A-Bee lesgarantie

Regelmatig vernemen wij van leerlingen dat er rijscholen zijn die te pas en te onpas rijlessen afzeggen, en soms pas enkele weken later kunnen inhalen. Dat is wat ons betreft geen service. Bij Rijschool A-Bee doen wij er alles aan om te zorgen dat jou les gewoon door gaat. Het is belangrijk dat je met regelmaat blijft lessen om te zorgen dat je snel vertrouwd raakt met de besturing van de auto en de deelname aan het verkeer.

Het kan soms gebeuren dat een les vanuit onze kant niet door kan gaan. Als dit gebeurt, zorgen wij ervoor dat deze les zo snel mogelijk wordt ingehaald. Sterker nog: wanneer wij twee lessen achter elkaar moeten cancelen krijg je de eerstvolgende les gratis. Dat is onze lesgarantie. Lees hieronder wat wij zoal doen om dit te kunnen garanderen.

Z

Flexibiliteit in planning

Omdat wij verspreid over de hele week rijlessen aanbieden is de kans groot, indien er toch een rijles verzet moet worden, dat er snel een plek beschikbaar is waarop zowel jij als wij kunnen.

Z

Back-up instructeur

Wij zorgen in onze planning dat onze instructeurs in de gelegenheid zijn om nog ergens een extra les in te kunnen plannen.

Z

Vervangend voertuig beschikbaar

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets met de lesauto aan de hand is waardoor er een controle of reparatie verricht moet worden. Veiligheid staat natuurlijk voorop! In dat geval hebben wij altijd een vervangend voertuig beschikbaar.

Iedere week keek ik uit naar mijn lessen. Rustig werd mij alles uitgelegd en kwam ik steeds weer een stapje verder. De communicatie ging ook heel fijn, gewoon via bellen of Whatsapp. Daarnaast is het fijn dat ze een lesgarantie beloven, al mijn lessen zijn in ieder geval doorgegaan.

Charlotte Beninga, Dordrecht