06 40 95 77 57 (Whatsapp beschikbaar) - Menno info@rijschoola-bee.nl

Rijopleiding in Stappen

Rijschool A-Bee is een gecertificeerde RIS-rijschool

Wat is de RIS-opleidingsmethodiek?

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Deze betere voorbereiding zie je ook terug in het slagingspercentage, die ligt namelijk een stuk hoger bij kandidaten die een RIS-rijopleiding hebben gevolgd. Deze methodiek passen wij overigens toe op elk pakket. Mooi meegenomen dus!

In de praktijk

Bij de Rijopleiding in Stappen ga je steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 42 ‘gebruiksaanwijzingen’ (scripts), verdeeld over 4 modules.

Huiswerk en toetsen

Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste twee modules worden jouw kennis en vaardigheden getoetst. De 1e en 2e toets zijn beide gratis. In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan de examen situatie. Op de pagina Tussentijdse Toets kun je hier meer over lezen. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

In de RIS krijg je ook huiswerk mee. Het is daarbij de bedoeling dat je thuis op je gemak je eigen rijlessen voorbereidt.

Z

Fors hoger slagingspercentage

Het slagingspercentage bij de RIS-opleidingsmethodiek ligt fors hoger dan het gemiddelde.
Z

Hoge kwaliteit rijopleiding

Meerdere toetsmomenten, huiswerkopdrachten en een bewezen lesmethodiek.
Z

Stap-voor-stap aanpak

Dankzij de stapsgewijze aanpak heeft zowel de leerling als instructeur beter inzicht in de voortgang van de rijopleiding.
Z

Beter voorbereid de weg op

Na het doorlopen van de Rijopleiding in Stappen ben je als leerling beter voorbereid op deelname aan het verkeer.
Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. Rijschool A-Bee is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

Telefoon: 06 40 95 77 57 (Menno)
E-mail: info@rijschoola-bee.nl

Openingstijden

Ma - Vr 8:00 - 18:00

Proefles voor €25,-

Vragen? Stuur ons een appje!

 

Stel je vraag: