06 40 95 77 57 (Whatsapp beschikbaar) - Menno info@rijschoola-bee.nl

Je bent één stap verwijderd van je rijbewijs!

 

Rijschool A-bee is een rijschool waar de opleiding wordt afgestemd op de individuele behoefte van de leerling. Geen leerling is hetzelfde, iedereen reageert immers anders op de stimulansen in het verkeer. Rijschool A-bee stemt elk lesplan samen met het oog op deze variatie in haar leerlingenbestand. Rijschool A-bee kenmerkt zich ook door de ontspannen, gezellige en leuke sfeer in de auto. Wij rijden uitsluitend in bloklessen van 100 minuten. Dit omdat in de praktijk is gebleken dat leerlingen na 50 minuten rijden pas écht in hun ritme komen. Door in bloklessen te rijden, leer jij beter en slaag je uiteindelijk sneller! We rijden in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Prinsenland en omstreken.

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden. 

”Wij willen dat jij snel je rijbewijs haalt. Kies daarom voor de gerichte en persoonlijke aanpak van rijschool A-bee. Wij gaan zorgen dat jij deze zomer nog zelfstandig de weg op kan!”

Contactgegevens

Mobiel Menno: 06 40 95 77 57
E-mail: info@rijschoola-bee.nl

KVK: 24495104
BTW: NL109370144.B03

Bankgegevens:

Rijschool A-Bee
NL32 RABO 0170671755

Vraag een proefles aan:

Z

Voordelige tarieven

Bij Rijschool A-Bee kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.
Z

Ervaren instructeurs

Bij Rijschool A-Bee werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.
Z

Lesgarantie

Bij Rijschool A-Bee bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.
Z

Flexibiliteit

Bij Rijschool A-Bee heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Rijschool A-bee maakt de persoonlijke aanpak echt waar! Ben in één keer geslaagd en ben super tevreden over de manier van lesgeven.

Groetjes,

Anne Benner, Rotterdam