Over ons

Rijschool A-Bee

Rijschool A-Bee is opgericht met als doel om kwalitatief goede lessen aan te bieden tegen een scherp tarief. Er is in de regio Rotterdam veel kwaliteitsverschil tussen rijscholen onderling. Wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, dat bewijzen wij iedere dag. De kwaliteit van onze dienstverlening komt voort uit ervaren rijinstructeurs, het nakomen van vooraf duidelijk gemaakte afspraken en het communiceren van heldere tarieven zonder bijkomende kosten.

Ervaring en deskundigheid

Rijschool A-Bee bestaat uit een team dat samen al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de rijopleidingen branche. Rust, kalmte en veiligheid zijn onze kernkwaliteiten. Bij ons sta JIJ centraal! Dit is ook de reden waarom wij onze lessen aanpassen op jouw persoonlijke behoeften. Op die manier bieden wij jou een kwalitatief sterke rijopleiding en is de kans dat jij slaagt het grootst.

Z

Voordelige tarieven

Bij A-Bee kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.
Z

Ervaren instructeurs

Bij A-Bee werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij A-Bee bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij A-bee heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. Rijschool A-Bee is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

Telefoon: 06 40 95 77 57 (Menno)
E-mail: info@rijschoola-bee.nl

Openingstijden

Elke dag 8:30 - 20:00

Actie: Proefles voor €25,-

Vragen? Stuur even een appje!

Aanmeldformulier

9 + 1 =