Met spoed je rijbewijs halen

bij jouw verkeersschool uit de regio

Met spoed je rijbewijs halen

A-Bee is dé verkeersschool in Rotterdam die de mogelijkheid biedt om met spoed je rijbewijs te halen. Wij bieden kwalitatief goede lessen aan tegen een scherp tarief. Wij zijn van mening: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ons team bestaat uit ervaren rij-instructeurs, die afspraken duidelijk communiceren en daadwerkelijk nakomen, zodat spoed ook echt spoed is.

Verschillende pakketten

Wil je eerst even kennismaken met de verkeersschool voordat je het pakket aanschaft om met spoed je rijbewijs te halen? Voor 25 euro heb je al een proefles van maar liefst 100 minuten! Daarnaast zit je als student ook goed bij ons, omdat wij een speciaal studentenpakket aanbieden.

Ondersteuning theorie

Voordat het rijbewijs behaald kan worden, moet er natuurlijk wel eerst het één en ander aan theorie worden geleerd. Vind je het fijn om wat ondersteuning te krijgen bij het leren van de theorie? Door middel van onze handige online cursus, kun je alle benodigde theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De verkeersschool helpt waar mogelijk.

Wil je meer weten over met spoed je rijbewijs halen, bel of whatsapp ons gerust. Of vul het contactformulier in en wij proberen je binnen 2 dagen te antwoorden.

Z

Voordelige tarieven

Bij Rijschool A-Bee kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.

Z

Ervaren instructeurs

Bij Rijschool A-Bee werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij Rijschool A-Bee bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij Rijschool A-Bee heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. Rijschool A-Bee is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de onderstaande manieren:

Telefoon:

06 14 82 62 63 Asha

06 40 95 77 57 Menno

E-mail: info@rijschool-a-bee.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 t/m 21.00 uur

Za & zo: 11:00 t/m 17.00 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare verkeersschool die je met spoed je rijbewijs laat halen? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen uw vragen en aanvragen doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Contactformulier

15 + 4 =